AllianceFrançaise Hongrie

l’alternative culturelle

logo accueilDebrecenActualités › Pour nos gourmets

Pour nos gourmets

Kedves Barátaink !

A francia gasztronómiáról bizonyára sokan sokfelől hallottunk már ódákat zengeni. Ha voltál már Franciaországban és kipróbáltad a helyi ínyenc fogásokat, akkor bizonyára tudod mire találták fel a gourmand vagy gourmet kifejezéseket.

Az Alliance Française de Debrecen örömmel jelenti nektek, hogy a napokban egy új partneri kapcsolatot alakított ki a francia gasztrokultúra magyarországi kapcsolattartójával, Clarence Joubert du Cellier-vel és vállalkozásával, a Le Gourmet de Bordeaux-val.

Mi ennek nagyon örölünk, és reméljük, hogy ezzel mi is meg tudjuk könnyíteni a kulináris utazásokat azok számára, akik szeretnének kísérletezni a francia ízekkel, alapanyagokkal a saját konyhájukban,

Böngésszétek Le Gourmet de Bordeaux webshopját, és ha bármi elnyerné a tetszéseteket a rendelést leadhatjátok nálunk is, vagy megrendelhetitek a honlapon is. A fizetést követően viszont nálunk az Alliance Française debreceni irodájában is átvehetitek a megrendelet terméket, nem kell postaszolgálatot igénybe venni vagy a fővárosba utazni.

Az üzlet vezetője, Clarence Joubert du Cellier most a francia új bor közeledtével az alábbi akcióra hívta fel a figyelmünket.

JPEG - 109 ko

Kóstoljátok meg Ti is, mi biztosan meg fogjuk !