AllianceFrançaise Hongrie

l’alternative culturelle

logo accueilSzegedSzeged › Alliance Française nemzetközi fotópályázat

Alliance Française nemzetközi fotópályázat

A divat és öltözködési szokások

A magyarországi Alliances Françaises egyesületek idén hetedik alkalommal rendezik meg a párizsi Alliance Française Alapítvány nemzetközi fotópályázatát. A jelentkezőknek két fotót kell küldeniük „A divat és öltözködési szokások” témájában.

Amatőr fotósok jelentkezését várjuk, akik a szeged@af.org.hu címre küldhetik a munkáikat a „We transfer” (ingyenes nagyfájl küldő szolgáltatás) segítségével 2017. június 25.-ig.

Az Alliance française de Szeged két díjazottat fog kiválasztani.
Az első helyezett a Groupama Magyarország, az esemény szponzora 100 euró-s díját kapja és egyúttal képviseli a Szegedi Alliance française-t a nemzetközi versenyen. A két nyertes kép kinyomtatva részt vesz egy magyarországi vándorkiállításon.
A második helyezett egy szép könyvet kap a magyarországi Alliances françaises-ek központjától és képei kinyomtatva részt vesznek egy magyarországi vándorkiállításon.

A világ mintegy 800 Alliances Française-e csatlakozik a versenyhez, így a szegedi résztvevők az indiai Új-Delhi, a madagaszkári Diego Suarez, vagy a kolombiai Barranquilla lakosaival szállhatnak ringbe !
Próba szerencse !

További információk a szabályzatban.