AllianceFrançaise Magyarország

a kulturális alternativa

logo accueilDebrecenHírek › Fotópályázat: "Gyorsabban, magasabbra, erősebben"

Fotópályázat: "Gyorsabban, magasabbra, erősebben"

Szereted a fotózást? Vegyél részt az Alliances françaises de Hongrie fotópályázatán, és nyerj egy oda-vissza repülőjegyet a rangos dél-franciaországi Festival des Rencontres d’Arles-ra.

2023. február 20-tól 2023. április 2-ig

JPEG - 147 ko

Szereted a fotózást? Vegyél részt az Alliances françaises de Hongrie fotópályázatán, és nyerj egy oda-vissza repülőjegyet a rangos dél-franciaországi Festival des Rencontres d’Arles-ra.

A pályaműveket eredetiségük, művészi minőségük és a témához való kapcsolódásuk alapján bírálják el. Fontos, hogy a fényképek Magyarországon készüljenek.

Téma: Az Alliances françaises fotópályázat idén a 2024-es Párizsi Olimpiai és Paralimpiai Játékok keretében a sportra helyezi a hangsúlyt.

Ki vehet részt?

Magyarországon lakóhellyel rendelkező szakemberek vagy amatőrök
Részvétel e-mailben (a franciaországi utazást odaítélő zsűri bírálja el) : 18 éves vagy idősebb személyek részére a kitöltött regisztrációs űrlap elküldésével.
Részvétel a közösségi oldalakon (Facebook vagy Instagram) a hashtagekkel: 12 éves vagy idősebb korosztály számára.

Mit lehet nyerni?

A zsűri győztese repülőjegyet nyer Arles-ba, hogy részt vegyen a 2023 nyarán
megrendezésre kerülő Arles-i Fesztiválon.
A közösségi hálózatok győztesét a legtöbb like alapján választják ki, és egy polaroid fényképezőgépet nyer. Ne felejtsd el hashtagekkel hivatkozni a fotóidra!

Mikor? A pályázatokat 2023 február 20. és április 2. között kell elküldeni

Hogyan lehet pályázni?

A zsűri díja: küldd el fotódat e-mailben a Francia Intézetbe l.monfroy@inst-france.hu emailcímére és a pécsi Alliance française email címére a kitöltött nevezési lappal együtt.
Közösségi oldalakon keresztül: az Instagramon vagy a Facebookon az 5 hashtaggel #concoursphotoaf2023 #fotopalyazataf2023 #alliancefrancaise #franciaintezet #sport.

Versenyszabályok letöltése

PDF - 230.9 ko
versenyszabályzat

Regisztrációs űrlap

Word - 244.5 ko

További információk :
Alliance Francaise de Debrecen

Mellékelt dokumentumok